Vrouw en gedoe

Vrouw en gedoe

Vrouwelijk gedoe.

Elke vrouw weet hoe het is, heeft er wel ooit problemen mee gehad. Een grote periode van jouw leven is het elke maand weer zo ver. Jouw hormonen en jouw cyclus maken er weer een zooitje van. De ene vrouw heeft er een stuk minder last van dan de ander. Alhoewel ik geen vrouw ken die er nooit last van heeft gehad. Met een warme kruik jouw bed in vanwege de kramp of iemand die iets aan jouw vraagt en jij voelt de tranen in jouw ogen springen dag. Over alle bij komende klachten maar niet te spreken. Hoofdpijn, misselijk, moe, snauwen en ga maar even door. Het is elke maand feest. De ene maand wat meer dan de andere maand. Maar het gaat nooit vanzelf.

Op latere leeftijd komt dan de overgang dat zeker ook geen pretje is, opvliegers, slecht slapen, zwetend je bed uit. En dat duurt dan een aantal jaar. Zou het niet heerlijk zijn om al die klachten te verminderen. Om al dat vrouwelijke gedoe iets makkelijker te maken. Voor iedereen in de omgeving wat aangenamer maar zeker voor jezelf. In ons assortiment hebben wij een hele mooie mix van verschillende oliën. Deze blend heeft de naam Women monthly blend ook bekend onder de naam clary calm. De naam zegt het al. Een maandelijks product voor de vrouw. Een geweldig product waar ik al leuke en positieve reacties van heb ontvangen van verschillende mensen die het hebben gebruikt. 

“Deze maand niet eens in de gaten gehad dat het zover was”
“Mijn hoofdpijn is een stuk minder”
“Zo wil ik elke maand wel ongesteld worden”
“Beter dan een kruikje”

Wat ik heel bijzonder vind aan deze mix oliën, dat de meeste aangeven hem alleen prettig en lekker vinden ruiken op de momenten dat ze hem nodig hebben. Op andere momenten vinden ze hem stinken. Je lichaam geeft een natuurlijk signaal af voor de momenten dat jij hem nodig hebt. Jij zal hem dan ook gebruiken. Deze blend zit in een roller en is makkelijk mee te nemen en zeker makkelijk aan te brengen. Hier in huis wordt hij (of is het een zij?) volop gebruikt, zowel door mij als door mij puber dochter van 14. Die nog heel wat jaren te gaan heeft en waarom niet op een prettige manier?

Product informatie:
ClaryCalm bied een koelend effect op de huid en helpt bij het in balans brengen van de emoties.

Primaire voordelen
• Zorgt voor een rustgevend en kalmerend effect tijdens de menstruatiecyclus van een vrouw.
• De kalmerende aroma helpt kalmeren en de verhoogde emoties in evenwicht te brengen.
• Helpt balans te creëren in de stemming gedurende de hele maand
• Helpt bij Krampen (menstruatie), Menopauze, Opvliegers, PMS

Hoe te gebruiken: 
• Tijdens uw menstruele cyclus, op je buik masseren. Om rust en kalmte te ervaren.
• Tijdens momenten van opvliegers, op de huid aanbrengen voor een verkoeling en verzachtende invloed
• Diffuus voor een rustgevend aroma dat helpt verhoogde emoties te kalmeren.
• Verstuif of inhaleer
• Met de roller achter de oren en in de nek aan brengen.
• één of twee druppels op het gewenste gebied aanbrengen.

Heb jij interesse gekregen in dit mooie natuurproduct stuur een mailtje (info@olievooriedereen.nl) dan kunnen wij jouw eventuele vragen beantwoorden, alle informatie toesturen, of de bestelling voor jouw in orde maken. De women montly blend wordt geleverd in een rolbotlle van 10ml. Dit product van doterra is 100% puur en heeft een therapeutisch graad. Mocht je iemand kennen voor wie dit product een uitkomst kan zijn. Delen mag gerust.

 


WAARSCHUWING Let op Verdun met een draag olie bijvoorbeeld gefractioneerde kokosolie bij een gevoelige huid.. Buiten gebruik van kinderen houden. Wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft, of onder medische behandeling bent, neem contact op met je behandelend arts. Vermijd contact met ogen, het innerlijke oor, en gevoelige gebieden.

About the Author:

2 Comments

  1. Fennie 14/11/2017 at 13:53 - Reply

    Zijn er hier al mensen met positieve ervaringen?

    • Oljo 28/11/2017 at 19:12 - Reply

      De blog is geschreven uit eigen ervaring

Leave A Comment

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.